Home / archiefcentraal / nog een gtst acteur voor fotos naar raalte

nog een gtst acteur voor fotos naar raalte

Zo komen er nooit acteurs van Goede Tijden Slechte Tijden naar Raalte en zo maar liefst vier tegelijk. Zaterdag 23 juni komt naast Marly van der Velden, Jeffrey Hamilton, en Rixt Leddy nu ook Robin Zijlstra (Milan Verhagen in GTST) mee om foto’s te maken bij De Fotograaf in Raalte, voor nieuwe handtekeningkaarten en websites.

Robin Zijlstra werd bij het grote publiek bekend door zijn deelname aan Idols, waar hij bij de laatste tien eindigde. Zijn eerste grote rol speelde Robin in de jeugdserie Hotnews.nl op de jeugdzender Jetix. Hier speelde hij de rol van reporter Daniël. Sinds 10 april is Robin in GTST te zien als Milan Verhagen.

Zie ook: Drie GTST-sterren in Raalte bij De Fotograaf

Lees ook

Jubileumeditie van wandeldriedaagse van Labor

WESEPE – Plattelandsvereniging Labor Wesepe-Averlo houdt van woensdag 4 tot en met vrijdag 6 augustus …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.