nieuwe huisstijl geeft kleur aan sonodruk

Wie de nieuwe huisstijl van Sonodruk voor het eerst onder ogen krijgt, zou kunnen denken dat de drukkerij uit Heino zich heeft laten inspireren door het mooie voorjaarsweer in de maand april.

De kleuren paars en lichtgroen zijn fris en vlot en geven een warm en vertrouwd gevoel. De eerlijkheid gebiedt te zeggen dat de basis voor de nieuwe huisstijl al is gelegd in de laatste maanden van 2006. Daarmee is wel aangegeven dat men niet over één nacht ijs is gegaan. Hoe dan ook, het nieuwe logo straalt ambitie uit en laat zien dat Sonodruk klaar is voor de toekomst.

Van het oude logo zijn alleen de walsen van de drukpers teruggekeerd. Daarmee wil het bedrijf uiting geven aan de behoefte om zichzelf opnieuw in de markt te zetten. “De grafische wereld is veranderd en ons bedrijf is eveneens veranderd. We willen laten zien dat we meer kunnen bieden dan het vervaardigen van drukwerk alleen.”

De nieuwe huisstijl is inmiddels ten doop gehouden in het bijzijn van het personeel en hun gezinsleden, want tenslotte zijn zij de vertegenwoordigers van het bedrijf en moeten zij zich één gaan voelen met de nieuwe uitstraling.

Overigens is het moeilijk om de nieuwe huisstijl te missen, want bij het bedrijf aan de L.J. Costerstraat in Heino zijn nieuwe vlaggen geplaatst en is er tevens een grote reclamezuil die als blikvanger dient voor het verkeer op de N35. Vanzelfsprekend is ook de website totaal vernieuwd; voor een indruk kijk op staging2.indrukmetkleur.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.