Home / archiefcentraal / nawijn komt jumpen in de leeren lampe

nawijn komt jumpen in de leeren lampe

Hilbrand Nawijn komt zaterdag 9 juni ‘jumpen’ in uitspanning De Leeren Lampe. De voormalig minister deed onlangs mee aan het programma ‘So you wanna be a popstar’, waarin hij een hilarisch optreden gaf met zijn interpretatie van de nummers: ‘Droomland’, ‘It’s now or never’, ‘de Margarena’ en ‘Goïng to Ibiza’. Maar natuurlijk het meest in het oog springende optreden was zijn vertolking van het nummer ‘Kom van het dak af’ van Peter Koelewijn, waarin je de gedrevenheid van Nawijn zag.

De dag ná dit hilarische en unieke optreden, kreeg Nawijn een telefoontje van de Hilversumse platenmaatschappij van Gils Records, waar hem een platencontract werd aangeboden. Speciaal voor Hilbrand werd er toen een nummer geschreven, hetgeen geleid heeft tot de ‘unieke’ zomerhit van 2007: ‘Hey, jumpen!’ Wie had dat gedacht, nadat de jury van het programma Hilbrand regelmatig totaal afkraakte en Hilbrand adviseerde om te stoppen met zingen.

Zaterdag is Hilbrand Nawijn te vinden in De Leeren Lampe in Raalte. De zaal gaat open om 22.00 uur. Kijk voor meer info op www.deleerenlampe.nl.

Lees ook

Testlocatie in Raalte per 1 oktober gesloten

ZWOLLE – GGD IJsselland sluit per 1 oktober de testlocaties in Steenwijk en Raalte. “Je …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.