Home / archiefcentraal / muziekestafette mag niet meer van agenda

muziekestafette mag niet meer van agenda

De Muziekestafette van de Culturele Raad Raalte is terug van weggeweest. En als de organisatie gisteren dezelfde reacties van het publiek heeft gehoord als Salland Centraal, dan gaat dit festival ook niet meer van de agenda.

Het waren niet alleen de ouders, andere familieleden, klasgenootjes, vrienden en vriendinnen die de optredens hartstikke leuk vonden. Ook de mensen die eigenlijk alleen maar kwamen winkelen genoten van de gratis aangeboden muzikale optredens. Zie de vooraankondiging voor meer achtergrondinfo.

Lees ook

Feestelijke open dag ter ere van heropening Kerkhuus Heino

HEINO – Burgemeester Dadema verzorgt op vrijdag 24 september de officiële opening van het volledig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.