midzomerfeest marienheem losgebarsten

De Midzomerfeesten in Mariënheem zijn gisteravond begonnen. De midzomerboom werd tegen half acht door buurtschap Hageveld naar het Midzomerterrein gebracht, waar hij nu fier rechtop staat tot minstens het eind van het weekend. De kermis ging ook open. En in de feesttent stond de winnaar van het SBS 6-programma ‘So you wanna be a popstar’ en ooit nummer twee van de Elfstedentocht Erik Hulzebosch op het podium.

Wie vandaag vanaf het begin met het Midzomerfeest mee wil doen, moet opschieten, want om 10.00 uur begint de ontbijtshow waarin bekend gemaakt wordt wie de Midzomerkei van 2007 is geworden. De ochtend is verder ingeruimd voor kinderactiviteiten. Vanmiddag is er een grote hobbybeurs op het feestterrein en vanavond is er weer een lekkere muziekavond in beide feesttenten. Zondag is ingeruimd voor spektakel. Het Kantoor (bedrijf in Wijhe) heeft de carpull-races naar Mariënheem gehaald. Van 11.00 tot 15.00 uur zullen de pk’s van het feestterrein afbrullen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.