mestbassin heinoseweg met de grond gelijk

Loonbedrijf Jansen heeft de eerste dwangsom van de gemeente Raalte hoogstwaarschijnlijk binnen, want met een grote graafmachine werd vandaag een begin gemaakt met het gladstrijken van de mestbassin aan de Heinoseweg.

Op 1 juni moest Jansen de mestbassins, aan de Heinoseweg en Overkampsweg, leeg hebben. Jansen beweerde dat de bassin aan de Heinoseweg ook tijdig leeg was, maar de gemeente concludeerde anders. Volgens het dwangsombeleid moet Jansen 5.000 euro boete betalen voor elke week waarin hij niet aan de eisen van de gemeente voldoet, met een maximum van 50.000 euro.

Het leeghalen van de mestbassins was echter niet de enige eis van de gemeente. Over zo’n drie weken moeten de bassins ook nog eens een keer weer weg zijn. Dan moet er gewoon weer vlak weiland liggen. Aan die klus is Loonbedrijf Jansen bij de mestbassin langs de Heinoseweg in ieder geval begonnen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.