machinefabriek stappenbelt bv overgenomen

De Raalter machinefabriek Stappenbelt B.V. is overgenomen. Het bedrijf Stappenbelt, ook wel bekend onder het kwaliteitslabel STARA Hi-Tec, wordt overgenomen door Edwin Grievink – directeur van EG Engineering B.V. in Deventer, waar afsluiters worden verhandeld en gereviseerd. Op vrijdag 29 juni zal Jan Stappenbelt de spreekwoordelijke sleutel feestelijk overhandigen aan zijn opvolger Edwin Grievink.

Stappenbelt als onderneming bestaat al sinds 1956. De basis voor het huidige specialisme – nauwkeurig draaien, frezen en slijpen – werd gelegd toen de eenmanszaak in Lemelerveld zich toelegde op het reviseren van verbrandingsmotoren. Daartoe behoorde ook het slijpen van krukassen en, het kotteren en honen van cilinders voor brom-, motorfietsen en auto’s.

Inmiddels is het bedrijf veel groter dan de eenmanszaak die in 1956 is begonnen. Na 51 jaar verlaat Jan Stappenbelt zijn eigen bedrijf, waar hij een schat aan kennis en ervaring achterlaat.

Edwin Grievink heeft zijn sporen verdiend met de fabricage van hoogwaardige producten voor de (petro-)chemische industrie. Al vele jaren onderhoudt hij als directeur/eigenaar van EG Engineering B.V. in Deventer een nauwe samenwerking met de firma Stappenbelt B.V. Een logische opvolger dus, die exact weet wat de wensen zijn van de relaties van Stappenbelt B.V.

Met zijn jonge en vakkundige team gaat hij als gedreven ondernemer de activiteiten van Stappenbelt B.V. voortzetten en de huidige productenrange op innovatieve wijze uitbouwen.

De nieuwe directie van Stappenbelt B.V. bestaat uit directeur Edwin Grievink en commercieel directeur Brian Adelerhof. De machinefabriek levert in binnen- en buitenland aan allerlei takken van industrie, zoals algemene machinebouw, motoren-industrie en proces- en voedingsindustrie. Met de overname ontstaat een onderneming die klaar is voor de toekomst.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.