maar liefst negen woninginbraken in heino

In de nacht van woensdag op donderdag is er in Heino in maar liefst negen woningen ingebroken. Het gaat hierbij om woningen aan Vogelzang (2), Davenschot, Dorpsstraat (2), Rozeboom, Zwolseweg en Kruzebrink (2), waar onder andere deuren werden opengebroken.

Uit de woningen verdwenen voornamelijk geld en bankpasjes. In de omgeving van deze woningen werden buurtonderzoeken ingesteld. Mogelijk zijn er mensen die in die nacht of daaraan voorafgaande iets gezien of gehoord hebben dat verband houdt met deze inbraken. Hen wordt gevraagd contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Er wordt een nader onderzoek ingesteld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.