leerlingen vogelaar poten zonnebloempitten

Groep 7 van openbare basisschool de Vogelaar in Raalte Noord doet mee aan een actie van ‘De Zonnebloem’. De leerlingen hebben onlangs zonnebloemen gepoot op een daarvoor speciaal beschikbaar gesteld stukje volkstuin aan de Weidelaan.

Wanneer de zonnebloemen groot genoeg zijn (na de zomervakantie), worden ze geplukt en zullen de leerlingen van groep 7 ( dan groep 8) de zonnebloemen aanbieden aan mensen die in diverse zorgcentra in Raalte wonen. Ineke Koerhuis, een ouder van de school, heeft het initiatief genomen voor deze actie en zal het geheel ook verder begeleiden samen met een leerkracht van de Vogelaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.