Home / archiefcentraal / ladies day bij ramele weer vooral gezellig

ladies day bij ramele weer vooral gezellig

Op een zonovergoten tennispark organiseerde Tennisverening Ramele Raalte dinsdag haar jaarlijkse Ladies Day. Daar het een open toernooi was, mocht de organisatie diverse dames begroeten van andere tennisvereningen, waaronder dames van TV Slagvaardig uit Deventer en ATC Wijhe.

Alle dames waren zo veel mogelijk ingedeeld in poules van eigen sterkte. Tussen de middag kregen de Ladies een lunch aangeboden door de activiteitencommissie. Alle poulewinnaars kregen een prijs, aangeboden door diverse sponsoren. De dames Doki van der Voort en Annie Klein Tank wonnen de hoofdprijs. Deze prijs werd aangeboden door hoofdsponsor Thermen Sauna Swoll, waar beiden zich een gehele dag mogen laten verwennen door middel van een zonnebankkuur, een saunabad, een uitgebreide massage en een lekker diner.

Andere poulewinnaars zijn: Ans Hollegien en Birgitte Wellenberg, Ria Ogink en Maria Mensink, Willemien Reims en Annie Holtmaat, Wilma Vullink en Jeanet Klomp, Joke Meijer en Monique Ghielen. Voor alle uitslagen en foto’s kijk op: www.tennisladiesday.nl.

Lees ook

Excursie bij het Rozendael

HEINO – Agnes Neimeijer verzorgt op dinsdag 3 augustus weer een avondexcursie bij landgoed Het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.