kuifjes zoeken nieuws bij het oud papier

Wat ze bij Nova kunnen, dat moeten wij van Salland Centraal ook kunnen, dacht Onze Man. Dus toog hij gisteravond in Raalte Noord naar de containers voor oud papier met blocnote en fototoestel in de aanslag. Niet dat hij de agenda van de komende drie jaar van de koningin verwachtte, maar je weet maar nooit. Bleek Onze Man te laat. Jonge Kuifjes waren hem al voor.

“Meneer, we mogen hier toch wel spelen?”, vroegen ze toch wel een beetje verschrikt. Onze Man heeft netjes uitgelegd dat hij daar niet over ging. Maar we gaan vandaag wel op zoek naar een papierversnipperaar voor op de redactie. En wie zijn oud papier nog kwijt wil: vandaag staan de containers voor De Linderte en De Vogelaar in Raalte Noord klaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.