Home / archiefcentraal / komt het toch nog goed met domineeskamp

komt het toch nog goed met domineeskamp

Het heeft er alle schijn van dat Ribs&Blues volgend jaar op een mooi stukje ondergrond kan worden gevierd. En dat is te danken aan een stevige actie, ingezet door een aantal rolstoelers die zich niet anders dan hoogst ongelukkig kon voortbewegen over de grasbetonstenen die nú de verharding zijn.

De Raalter raad heeft namelijk gisteren het idee van Gemeentebelangen (waarover op de site van GB meer te lezen is) breed omarmt, om het slechte deel van de Domineeskamp (dat deel dat tegen de Rabobank aanligt en dat op de foto te zien is) te verbeteren. In november komt er een voorstel, in overleg met de Gehandicapten Adviesraad, hoe het allemaal beter kan.

Zo’n overleg zal er wel weer bij horen, maar zo lang hoeft dat volgens ons niet te duren. Het is een kwestie van die rottegels er uit gooien en er klinkers in leggen die een effen pad vormen. We zijn bang dat het een compromis wordt van egale banen tussen de rotklinkers door. Auto’s worden dan geparkeerd op het grasbeton, wandelen doe je over de effen paden. Maar we hopen dat de Adviesraad inzet op helemaal egaliseren, want dan kun je ook buiten de paden feest vieren. Dit deel van de Domineeskamp is immers ook feestterrein.

Wij van Salland Centraal zijn trouwens best een beetje trots op dit resultaat. We mochten – met dank aan de ingezonden brieven – deze discussie steeds publiekelijk aanzwengelen. Lees daarvoor ook alle andere artikelen in dit dossier. Je ziet dat het helpt.

Lees ook

Hoofdrijbaan N340 dik drie weken afgesloten

ZWOLLE – Van vrijdag 6 tot en met maandag 30 augustus wordt de N340 tussen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.