komt het toch nog goed met domineeskamp

Het heeft er alle schijn van dat Ribs&Blues volgend jaar op een mooi stukje ondergrond kan worden gevierd. En dat is te danken aan een stevige actie, ingezet door een aantal rolstoelers die zich niet anders dan hoogst ongelukkig kon voortbewegen over de grasbetonstenen die nú de verharding zijn.

De Raalter raad heeft namelijk gisteren het idee van Gemeentebelangen (waarover op de site van GB meer te lezen is) breed omarmt, om het slechte deel van de Domineeskamp (dat deel dat tegen de Rabobank aanligt en dat op de foto te zien is) te verbeteren. In november komt er een voorstel, in overleg met de Gehandicapten Adviesraad, hoe het allemaal beter kan.

Zo’n overleg zal er wel weer bij horen, maar zo lang hoeft dat volgens ons niet te duren. Het is een kwestie van die rottegels er uit gooien en er klinkers in leggen die een effen pad vormen. We zijn bang dat het een compromis wordt van egale banen tussen de rotklinkers door. Auto’s worden dan geparkeerd op het grasbeton, wandelen doe je over de effen paden. Maar we hopen dat de Adviesraad inzet op helemaal egaliseren, want dan kun je ook buiten de paden feest vieren. Dit deel van de Domineeskamp is immers ook feestterrein.

Wij van Salland Centraal zijn trouwens best een beetje trots op dit resultaat. We mochten – met dank aan de ingezonden brieven – deze discussie steeds publiekelijk aanzwengelen. Lees daarvoor ook alle andere artikelen in dit dossier. Je ziet dat het helpt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.