jovink sjonnies en west naar lemelerveld

De inkt van de handtekeningen is gedroogd. De getekende contracten zijn binnen. Hoogste tijd om bekend te maken welke bands en artiesten invulling geven aan het muzikale programma in de feesttent tijdens de feestweek van Lemelerveld.

Na het dahliacorso is er op dinsdag 7 augustus een optreden van Albert West. Deze rasartiest scoort al meer dan 30 jaar hits; ‘Cha la la i need you’, ‘Ginny come lately’ en onlangs nog met ‘Is this the way to Amarillo?’. De toegang voor dit optreden is gratis!

Op woensdag komen De Sjonnies naar Lemelerveld. Zij spelen dan ‘De Sjonnies Bizarre Familie Show’. Een optreden van vier uur waarbij tal van acts langskomen als Popcorn King, de Startrekkers, Gina en DJ Trudy Immergeil. Vanzelfsprekend verzorgen De Sjonnies zelf een extra lange show. Traditioneel wordt op woensdagmiddag ook weer Lenferink’s Droomfeest georganiseerd. Dit feest is voor mensen met een verstandelijke beperking.

In het afscheidstournee van Jovink en de Voederbietels is ruimte gereserveerd voor een optreden in Lemelerveld. Want is Lemelerveld niet het Sukerbietendorp? Jovink speelt op de donderdag onvervalste boerenrock en wordt daarop ondersteund door DJ Jeronimo.

Nadat op vrijdagmiddag diverse shantykoren hebben gespeeld en gezongen in de feesttent, is het op vrijdagavond tijd voor ‘Goud van Oud’ met een optreden van twee zogenaamde tribute-bands uit het buitenland. Clearwater doet de muziek uit de jaren ’70 van Creedence Clearwater Revival herleven. Met Queenmania klinken de hits uit de jaren ’80 van Queen. Ook de muziek van DJ Marcel zal die avond afgestemd zijn op het thema ‘Goud van Oud’.

Zaterdag 11 augustus wordt het muzikale programma in de feestweek afgesloten met een optreden van Lijn 7. Deze doldwaze band zorgt voor een aaneenschakeling van muzikale hoogtepunten en verrassingen. De feestweek in Lemelerveld heeft weer een prima programma voor een breed publiek.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.