jongerenvereniging de soos oficieel van start

Een vrolijke stemming in de jeugdsoos van De Haere in Heino vrijdagavond, waar op feestelijke wijze de oprichting gevierd werd van Jongerenvereniging De SooS.

Wethouder Elshof opende De SooS officieel door voorzitter Emiel Roelofs de statuten te overhandigen. De jongeren gaan De Soos nu helemaal zelfstandig organiseren en beheren.

Elshof sprak lovende woorden over de jonge voorzitter die zo op de bres was gesprongen en had gevochten voor zijn ‘kluppie’ en samen met Landstede Welzijn en Plaatselijk Belang Heino naar een goede oplossing voor de jongeren gezocht had. De groep dreigde namelijk op straat te belanden. Elshof sprak de hoop uit dat de jongeren elkaar kunnen blijven ontmoeten. En had overigens nog een cadeautje meegenomen. “Ik dacht eerst aan een kratje bier, maar omdat we de laatste tijd nogal bezig zijn over alcoholmatiging heb ik toch maar voor een spel gekozen”, grapte hij.

De vereniging telt 17 leden, maar uitbreiding is van harte welkom zo liet het bestuur weten. “Er zijn in Heino twee groepen jongeren die ‘rondhangen’, het zou mooi zijn als de andere groep óók zou komen”, vindt bestuurslid Robbert Dekker. De vereniging is van plan om regelmatig feesten en evenementen te organiseren. Met een optreden van de Heinose formatie ‘Schot deur ’t pleeraam’ werd het nog een gezellige feestavond.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.