jongerengroep heino officieel een vereniging

De jongeren uit Heino, die sinds januari zelfstandig gebruik maken van de jongerenruimte in de Haere in Heino, mogen zich sinds afgelopen dinsdag officieel een vereniging noemen.

Nadat Landstede Welzijn besloot zich op een jongere doelgroep te richten, dreigde de (oudere) groep op straat te belanden. Maar na een samenwerkingsverband tussen de jongeren, Plaatselijk Belang en Landstede Welzijn werd besloten een doorstart te maken. Waarbij de jongeren zelfstandig ‘De SooS’ zouden gaan beheren.

Dit blijkt een groot succes, wat dan ook aanleiding is geweest voor het realiseren van een zelfstandige vereniging met de naam: Jongerenvereniging ‘de SooS’ Heino. Notariskantoor Kappert en de Zwart in Heino was bereid om kosteloos de benodigde handelingen te verrichten, om de status van vereniging te realiseren.

De SooS zal speciaal voor Jongerenvereniging ‘de SooS’ Heino symbolisch worden heropend. Deze heropening heeft plaats op vrijdag 22 juni. Hierbij worden alle belangstellenden uitgenodigd. De zaal is open vanaf 19.30 uur. De officiële opening wordt om 20.00 uur verricht door wethouder Jos Elshof.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.