Home / archiefcentraal / jongerengroep heino officieel een vereniging

jongerengroep heino officieel een vereniging

De jongeren uit Heino, die sinds januari zelfstandig gebruik maken van de jongerenruimte in de Haere in Heino, mogen zich sinds afgelopen dinsdag officieel een vereniging noemen.

Nadat Landstede Welzijn besloot zich op een jongere doelgroep te richten, dreigde de (oudere) groep op straat te belanden. Maar na een samenwerkingsverband tussen de jongeren, Plaatselijk Belang en Landstede Welzijn werd besloten een doorstart te maken. Waarbij de jongeren zelfstandig ‘De SooS’ zouden gaan beheren.

Dit blijkt een groot succes, wat dan ook aanleiding is geweest voor het realiseren van een zelfstandige vereniging met de naam: Jongerenvereniging ‘de SooS’ Heino. Notariskantoor Kappert en de Zwart in Heino was bereid om kosteloos de benodigde handelingen te verrichten, om de status van vereniging te realiseren.

De SooS zal speciaal voor Jongerenvereniging ‘de SooS’ Heino symbolisch worden heropend. Deze heropening heeft plaats op vrijdag 22 juni. Hierbij worden alle belangstellenden uitgenodigd. De zaal is open vanaf 19.30 uur. De officiële opening wordt om 20.00 uur verricht door wethouder Jos Elshof.

Lees ook

Bootcamps voor sporters met beperking

REGIO – Om fit aan de start van het nieuwe seizoen te verschijnen organiseren de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.