Home / archiefcentraal / jan steen is ronduit voor het rookverbod

jan steen is ronduit voor het rookverbod

Inge Neppelenbroek van restaurant Jan Steen tussen Raalte en Heino kan kort zijn over het aankomende rookverbod in horeca: “Wij zijn voor!” Ze legt nader uit: “Slechts dertig procent van onze gasten rookt. We krijgen daarom veel vraag naar niet-rokers-gedeelten in ons restaurant. Momenteel is het nog niet haalbaar om de ruimtes te scheiden. Dus het is duidelijker en makkelijker voor ons zodra het algemeen ‘niet roken’ wordt!”

Omzetderving verwachten ze niet bij Jan Steen: “Het zal gewoon even wennen worden. Maar mensen blijven echt wel eten en drinken buiten de deur.” Waardin Inge Neppelenbroek sluit daarom met een tevreden Bourgondische groet af.

Lees ook

Bootcamps voor sporters met beperking

REGIO – Om fit aan de start van het nieuwe seizoen te verschijnen organiseren de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.