jan demmers rohda vrijwilliger van het jaar

Jan Demmers is gisteren bij Rohda Raalte gekozen tot vrijwilliger van het jaar. Dat gebeurde tijdens de jaarlijkse feestdag voor alle leden van de club.

Demmers is zo’n vrijwilliger die er gewoon altijd is en die niet te beroerd is de handen uit de mouwen te steken. Hij is de man achter de bar in de Rohda-sporthal, maar draait ook zijn diensten in de reguliere kantine. Mede door hem is het mogelijk dat beide bars open kunnen zijn als er activiteiten op het sportpark of in de Rohdahal zijn. Het bijbehorende ‘bord voor aan de muur’ werd hem tijdens de ledendag in een overvolle feesttent overhandigd door bestuurslid Roel Kamping.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.