Home / archiefcentraal / informatieavond over waterkwaliteit in heino

informatieavond over waterkwaliteit in heino

De gemeente Raalte organiseert op woensdagavond 20 juni in zalencentrum Oortwijn, aan de Canadastraat 9 in Heino, een informatieavond met betrekking tot de waterkwaliteit in de Rozendaelse Waterleiding en in de Klaproosvijver.

Uit onderzoek blijkt dat de waterkwaliteit in de Rozendaelse Waterleiding en in de Klaproosvijver van onvoldoende kwaliteit is. Daarnaast voldoet de riolering in dit gebied niet meer aan de norm. De gemeente Raalte heeft in samenwerking met het Waterschap een plan opgezet om de waterkwaliteit en de riolering te verbeteren.

Doelstelling van de avond is om op hoofdlijnen informatie te geven over de oorzaak van de slechte waterkwaliteit en om toe te lichten welke maatregelen genomen gaan worden. Na een korte presentatie, zijn de aanwezigen in de gelegenheid vragen te stellen over het project. De gemeente nodigt iedereen van harte uit, om de plannen te komen bekijken en om reacties te geven. Aanvang 19.30 uur, de zaal is open vanaf 19.00 uur.

Lees ook

Natuurmomenten: Het verborgen meer

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. En altijd is er wel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.