Home / archiefcentraal / hulzebosch zingt op feest in marienheem

hulzebosch zingt op feest in marienheem

In het weekend van 22, 23 en 24 juni staat de 23e editie van de Midzomerfeesten (MZF) in Mariënheem weer op het programma. Een programma boordevol bekende, goed lopende activiteiten. Maar ook elk jaar weer met verrassend nieuwe onderdelen… Zo ook dit jaar!

Want op de vrijdagavond komt niemand minder dan de winnaar van het SBS6-programma ‘So you wanna be a popstar’ naar Marienheem, de welbekende marathonschaatser en entertainer Erik Hulzebosch. De organisatie van de MZF is dan ook zeer trots, als eerste in de regio, deze artiest naar Mariënheem te hebben kunnen halen.

Lees ook

Excursie bij het Rozendael

HEINO – Agnes Neimeijer verzorgt op dinsdag 3 augustus weer een avondexcursie bij landgoed Het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.