hobbybeurs laat zien wat marienheem doet

Nog even en de pk’s zullen van het festivalterrein van de Midzomerfeesten afbrullen, tijdens de spectaculaire carpull-races. Zondagmorgen maakten de mountainbikers wat minder lawaai. Dat is het zondagse Midzomerdeel waar heel Salland op afkomt.

Toch nog even terugblikken op gistermiddag. Toen stond het woord ‘hobby’ centraal en was het vooral Mariënheems publiek, dat kwam kijken naar de heel veel verschillende hobby’s die de dorpsgenoten – maar ook anderen – uitoefenen. Uit de reeks foto’s die we van Harrie Huisman als voorbeeld opgestuurd kregen, kozen we voor het verkeersplein van vrachtwagens. Maar we hadden even goed voor bloemschikken of het archief voor oud Raalte kunnen kiezen. Ga daarvoor naar staging2.marienheem.net

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.