heikera fietsers trappen 540 kilometer weg

Vijftien Heikera-fietsers hebben afgelopen week 540 kilometer in drie dagen weggetrapt. De tocht ging over drie dagen van 180 kilometer kriskras door Noord Nederland. Plaatsen in zowel Groningen, Friesland als Drenthe zijn aangedaan.

Al die kilometers scheen de zon volop in de rug, maar hoefde er maar zeven keer een band geplakt te worden. Lastig bleken de verkeersdrempels met smalle fietsstroken op zelfs de smalste binnenwegen. Eerder gevaarlijk, dan veiliger, vonden de Heirera-fietsers, vooral omdat overal ook nog eens een keer de voorrangsregel wisselde.

540 Kilometer in drie dagen, die Heikera-fietsers zullen wel klaar zijn voor de ‘Kermis Toer’ op 8 juli en het ‘Blokje Om’ een week later. Op staging2.heikera.nl lees je er meer over.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.