handbalselectie japan gearriveerd in raalte

Vanaf vandaag staat handballend Raalte in het teken van de Japanse Handbalweek. In het kader van een handbalstage verblijft de nationale damesselectie van Japan tot vrijdag 15 juni in Raalte. Tijdens deze week worden in samenwerking met het Carmel Handbal Talent Centrum (CHTC) verschillende activiteiten georganiseerd.

De talenten van het CHTC krijgen vandaag en woensdag training van Bert Bouwer, oud-bondscoach van het Nederlandse damesteam. Voor de CHTC-keepsters verzorgt Bert Bouwer in samenwerking met de Japanse keepsters maandag een speciale training. Onder begeleiding van Monique Swartjes, technisch manager CHTC, vindt op woensdagmiddag in samenwerking met leerlingen van het Carmel College Salland een handbalclinic plaats voor jeugdteams uit de omgeving. Op donderdagmiddag krijgen leerlingen van het Carmel College Salland zelf ook een clinic van Jong Nederland.

Voor de Carmeltalenten staan ook verschillende wedstrijden op het programma. Voorafgaand aan de wedstrijden van de Japanse selectie komt het CHTC-team vandaag uit tegen het Geleense LACO/V&L. Donderdagavond 14 juni spelen de meiden van CHTC tegen de speciaal voor de gelegenheid samengestelde Salland Selectie. De Japanse handbalweek wordt donderdagavond 14 juni afgesloten met een interland tussen Jong Nederland en Japan. Alle wedstrijden en trainingen vinden plaats in Sporthal Tijenraan aan de Zwolsestraat in Raalte.

In het kader van de Japanse Handbalweek Raalte vindt op woensdag 13 juni op het Carmel College Salland de thema-avond ‘sporttalent: kans of bedreiging?’ plaats. De avond is bedoeld voor alle takken van sport. Tijdens deze avond komen aspecten aan de orde die nauw verweven zijn met talent en talentontwikkeling zoals de rol van ouders, school, vrienden, vereniging, sponsors en trainers. Verschillende (oud)leerlingen van het Carmel College Salland, allen topsporttalent, zijn te gast tijdens deze avond en zullen hun ervaringen delen en vragen uit het publiek beantwoorden.

Een uitgebreid programma van de Japanse Handbalweek Raalte en de thema-avond op woensdag 13 juni is te downloaden op staging2.carmelcollegesalland.nl onder ‘topsport’.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.