gtst sterren blij met kwaliteit fotoshoot

Uiteindelijk kwamen de GTST-sterren gisteren gewoon naar Raalte omdat ze foto’s moesten hebben voor nieuw PR-materiaal. Is daar na al die drukte voor het pand van De Fotograaf eigenlijk wel wat van terecht gekomen?

Clark Hueting van De Fotograaf: “De foto’s zijn hartstikke mooi geworden. Het zijn echt professionals, dat merk je met alles. Kleine aanwijzingen zijn al voldoende om hier en daar het puntje op de i te krijgen. De opnamen zijn perfect gelukt en zeer afwisselend geworden. Ik kan je vertellen dat de reacties van de GTST-sterren ook lovend waren. Ze zijn tevreden naar huis gegaan.”

En de fans waren achteraf ook gelukkig. Dat zie je als je bijvoorbeeld op de site van Marly van der Velden (Nina Sanders, red.) kijkt: “Hoi Marly. Ik vind dat je heel leuk speelt in GTST. Ik kijk het ook elke dag. Ik vond het heel leuk dat je vandaag in Raalte was om foto’s te maken, natuurlijk was ik er ook!!! Jammer genoeg heb ik geen handtekening maar wel heel veel foto’s ;). Nou heel veel kusjes”, schrijft Eleen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.