Home / archiefcentraal / gemeentehuis vrijdag gesloten vanwege uitje

gemeentehuis vrijdag gesloten vanwege uitje

‘Best druk in je ééntje’, is een welbekende uitspraak uit een populair reclamespotje, waarin een uitzendkracht voor één dag een complete bouwmarkt runt. Dat verhaal gaat bij de gemeente Raalte vrijdag echter niet op. In verband met een bedrijfsuitje is het gemeentehuis vrijdag 8 juni namelijk de gehele dag gesloten. Er wordt dus geen uitzendkracht ingezet!

De gemeente heeft voor het bedrijfsuitje overigens een mooie dag uitgekozen, want volgens de weersverwachtingen wordt het vrijdag zéér zonnig. Uiteraard wenst Salland Centraal alle werknemers van de gemeente een prettige dag. En wij hopen dat een ieder maandag goed uitgerust terugkeert.

Lees ook

Excursie bij het Rozendael

HEINO – Agnes Neimeijer verzorgt op dinsdag 3 augustus weer een avondexcursie bij landgoed Het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.