gemeente houdt grote discussiebijeenkomsten

Moeten we onze voorzieningen concentreren of niet? Hoe gaan we in de toekomst om met de voorzieningen in de zorg? Hoe houden we de kernen leefbaar? Waar gaan we wel bouwen en waar niet? Hoe gaan we om met de ontwikkelingen voor het buitengebied?

Allemaal vragen waar de gemeente Raalte een antwoord op wil hebben van inwoners, ondernemers en maatschappelijke instellingen. De gemeente organiseert daarom op woensdag 13 juni en maandag 18 juni twee grote discussiebijeenkomsten. Tijdens beide avonden worden de verschillende thema’s besproken. Met de reacties en inbreng van onder meer deze avonden gaat de gemeente een strategische visie opstellen voor ‘Raalte in 2020’.

De eerste bijeenkomst is woensdag 13 juni bij Zaal Oortwijn in Heino en begint om 20.00 uur. Op deze avond worden de volgende thema’s besproken: Concentratie of deconcentratie (het hoofdthema), Zorg en zorgvoorzieningen, Wonen. Op maandag 18 juni is bij De Leeren Lampe in Raalte (aanvang 20.00 uur) de tweede discussiebijeenkomst. Op deze avond worden de volgende thema’s besproken: Concentratie of deconcentratie, Voorzieningenniveau en leefbaarheid, De agrarische sector (de landbouw en het buitengebied).

Voor meer informatie over de thema’s en de mogelijkheden om hierop te reageren, kijk op staging2.raalte2020.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.