gemeente achter op schema met inzaaien

De gemeente Raalte ligt achter op schema voor wat betreft het vervangen van struiken door gras. Er is vertraging opgetreden in de werkzaamheden door de droge periode in april en de natte periode daarna.

Op alle locaties in de hele gemeente is de beplanting gerooid en afgevoerd. Op dit moment is de afwerking in volle gang. In Heino en Laag Zuthem is het gras ingezaaid en begint het al mooi groen te worden. In Raalte wordt de laatste hand gelegd aan de afwerking (inzaaien). Daarna zijn de buurtdorpen Heeten, Nieuw Heeten, Luttenberg, Mariënheem en Broekland aan de beurt. Naar verwachting zal over een kleine maand alles ingezaaid zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.