gb wil domineeskamp toegankelijker maken

De Domineeskamp moet goed toegankelijk worden, zodat evenementen er voordeel van hebben. Gemeentebelangen komt met dat voorstel als reactie op de voorjaarsnota 2007. In die nota wordt al vast een beetje vooruit gekeken naar waar Raalte haar geld aan gaat besteden in 2008.

De Domineeskamp is wellicht niet het belangrijkste punt uit de voorstellen van Gemeentebelangen, maar het is wel een actueel punt omdat wethouder Haarman recent nog zei dat de gemeente vooralsnog geen geld beschikbaar wil stellen voor een dusdanige verbetering van de centrale parkeerplaats van Raalte, dat je er ook fatsoenlijk met een winkelwagen of met een rolstoel over kunt.

Van Gemeentebelangen kregen we een soort van top 14 binnen met voor hen belangrijke punten. Klik hier voor het pdf-bestand.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.