gasflessen al van oudsher te koop bij kruiper

En daar toog Onze Man vanochtend naar Kruiper Tweewielers in Raalte, om even rond te neuzen voor een nieuwe fiets. Hij weet nu wat meer van de verschillende soorten toerfietsen, maar hij kwam thuis met twee gasflessen. Gasflessen? Verkopen ze die dan bij Kruiper. “Jazeker, al van oudsher”, aldus eigenaar Marcel Kruiper.

Onze Man hoort en ziet veel, maar daar was hij niet van op de hoogte. “Nee, heel veel mensen weten dat niet. Maar het is toch echt zo. We hebben zelfs diverse soorten. Grote gasflessen voor bijvoorbeeld een terrasverwarmer of een grote barbecue. Maar ook van die kleine blauwe ‘Campinggaz’-flessen. Daar hebben we ook de tussenmaat van vijf kilo van.”

Onze Man zag tussen de flessen ook regelaars en gasslangen. Zeg maar gerust: alles wat je zoal nodig hebt om een gasfles te gebruiken.” Hoeft Onze Man dus vlak voor zijn vakantie niet meer de wijde regio in op zoek naar een campingzaak voor zijn gasfles. Hij kan terecht bij zijn plaatselijke fietsenmaker!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.