fc zwolle krijgt geen leo koopman tribune

Henk Timmer, Fred Patrick en Klaas Drost krijgen een tribune naar zich vernoemd in het nieuwe FC Zwolle-stadion. Marten Eibrink had de hoofdtribune al toegewezen gekregen. Eeuwig topscorer van de club Leo Koopman uit Raalte was ook in de race. Maar een charme-offensief via onder meer Salland Centraal heeft niet mogen baten.

In de poll op de FC Zwolle-site was al snel duidelijk dat Henk Timmer nog altijd erg populair is onder de FC Zwolle aanhang. De huidige keeper van Feyenoord en reservedoelman van het Nederlands elftal eindigde dan ook met veruit de meeste stemmen, namelijk 2685.

De van Suriname afkomstige aanvallende middenvelder Fred Patrick, krijgt ook een tribunenaam in het nieuwe stadion van FC Zwolle. Supporters eren op deze manier de bij de SLM-ramp omgekomen voetballer. Met 1693 stemmen eindigde Fred Patrick als tweede in de poll.

In de afgelopen twee weken ontstond er een spannende strijd om de vierde en laatste tribunenaam. Jaap Stam en Klaas Drost gingen gelijk op. Met zestien jaren PEC achter zijn naam verdient Klaas Drost, icoon van het Zwolse voetbal, de laatste tribunenaam. De speler die Zwolle altijd trouw bleef, eindigde als derde met 1692 stemmen.

Hoe ver Leo Koopman nog achter lag, vermeldt de site van FC Zwolle niet. Kort na de deadline is de poll van de site gehaald.

Zie ook: De Leo Koopman-tribune? Jij kunt helpen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.