er zijn nog wel meer slechte fietspaden

Salland Centraal is tot gisteren geen waarschuwingsborden tegengekomen op Sallandse fietspaden. Onze bezoekers hebben ons er ook niet op attent gemaakt. Overal waar het onveilig was, daar zou de Fietsersbond borden plaatsen. Betekent dat, dat alle fietspaden in ons gebied veilig genoeg zijn? Nou, we kregen nog wel wat reacties na ons bericht deze week over slechte fietspaden.

Wat te denken van het fietspad dat van de Hogebroeksweg naar de Knapenveldsweg achter de Franciscushof loopt? “Veel te smal”, kregen we via de mail te horen. “Leg je een recreatief fietspad aan, kun je er niet eens naast elkaar fietsen. Nu al helemaal niet, met al dat hoge gras langs de kant. En in het geval van regenachtig weer blijkt het ook nog spekglad te zijn.”

Wie nog meer bedenkelijke fietspaden in Salland weet, kom er maar mee op de proppen. Het liefst met een fotootje erbij.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.