Home / archiefcentraal / en toen was gebbens vertrek al officieel

en toen was gebbens vertrek al officieel

Hoe snel dingen gaan. Vanmorgen was het nog vermoedelijk, zojuist komt er al een persbericht van de gemeente met de stellige woorden: Wethouder Jean Paul Gebben van Raalte wordt burgemeester van de Gelderse gemeente Renkum.

Het persbericht verder: De vertrouwenscommissie van de gemeente Renkum heeft gisteren het unanieme advies aan de raad uitgebracht om Jean Paul Gebben als de eerst aanbevolen persoon voor te dragen als nieuwe burgemeester van de gemeente Renkum. Wethouder Gebben: “Als ik kansen zie, pak ik ze. Want een kans komt altijd maar één keer voorbij.”

Zie ook: Gebben wordt burgemeester in Renkum

Lees ook

Gerlant: Nieuwe buren

Het college van B&W in Raalte wil verder met de plannen voor de energietransitie. Ze …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.