eindejaarsactiviteit de linderte groot succes

De eindejaarsactiviteit van basisschool De Linderte in Raalte Noord is een groot succes geworden. Uiteindelijk werd het door de verkoop van lekkere hapjes en drankjes mogelijk om aan het eind van de dag liefst 27.500 schoolmaaltijden aan te bieden aan het goede doel Oxfam Novib.

De afsluiting van het jaar werd afgelopen vrijdag georganiseerd door de Ouderraad. De kinderen van De Linderte hadden samen met ouders, leerkrachten en zelfs opa’s en oma’s lekkere hapjes gemaakt, passend bij een vooraf gekozen vakantieland. Zo was het mogelijk heerlijke tapas uit Spanje, gebak uit Finland, Franse kazen, allerlei Chinese en Indonesische gerechten, Italiaanse mini-pizza’s, Zuid-Afrikaanse boboti, Mexicaanse en Griekse gerechten, maar ook Hollandse bitterballen te proeven.

Het weer werkte tijdens het evenement prima mee en daarom konden alle festiviteiten op het schoolplein van De Linderte worden gehouden. De Raalter dansgroep Ralda was, ondanks het Salland Festival van afgelopen weekend, ook aanwezig en voerde diverse internationale dansen uit. Jumpen op muziek van een dj moest uiteraard ook even gebeuren…

Mede door sponsoring en hulp van bedrijven uit en rond Raalte, radioaandacht op 3FM en de hulp van vele welwillende ouders was het uiteindelijke resultaat zeer de moeite waard.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.