eerste pedro pico pop in openlucht geslaagd

Afgelopen zaterdag werd het festival voor het eerst in de openlucht gehouden en juist die lucht werkte niet echt mee. Een stortbui en overwegend druilerig weer, deed velen besluiten om niet naar het feestterrein te komen. Diegenen die er wel waren genoten echter volop.

“We hebben geen bezoekers geteld, maar het waren er ruim honderd”, vertelt organisator Maurice Endeman. “De opkomst viel een beetje tegen, maar dit kwam mede door een stortbui aan het begin van de dag. Daarnaast waren er zaterdag nog veel andere activiteiten in de regio.”

Op de vraag of er volgend jaar een nieuwe versie komt van Pedro Pico Pop in de openlucht, hoeft Endeman niet lang na te denken. “Volgend jaar zeker weer. We hebben ontzettend veel goede reacties gehad en iedereen had het geweldig naar zijn zin! Er is goed gedronken en alles verliep rustig, dus als organisatie kunnen wij zeker tevreden zijn. Al helemaal voor een eerste editie.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.