een geslaagd feestje op het carmel college

Johan Supèr had gistermiddag misschien wel de mooiste taak van het hele afgelopen schooljaar. Als rector van het Carmel College Salland mocht hij, op een of twee leerlingen na, alle havo- en vwo-examenkandidaten feliciterend toespreken in verband met het behalen van hun diploma.

Ook Marion de Wilt van de oudervereniging hield een speech en hield de studenten voor dat ze eigenlijk allemaal wel de X-factor bezitten. Je moest ze eens trots hebben zien kijken, al die leerlingen die net een waardevol diploma hadden gekregen. Om van de trotste gezichten van al die ouders maar niet te spreken.

De X-factor. Het was meteen ook het thema van de gala-avond gisteravond. Het schijnt tot in de kleine uurtjes geduurd te hebben. We verwachten er vandaag nog wel informatie over te kunnen brengen. Maar we wagen het niet nu al een feestganger uit zijn nest te bellen om eens te horen hoe het feest was.

Zie ook het artikel over honderd procent geslaagden op het Carmel

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.