Home / archiefcentraal / een gala maakt iedereen blij

een gala maakt iedereen blij

Nette pakken en mooie galajurken waren er gisterenavond te zien in De Leeren Lampe. Dit in het teken van het traditionele Gala. Alle leerlingen die dit jaar examen moesten doen op Havo, Vwo en Gymnasium konden een introducé meenemen en vieren dat het diploma binnen is. Of voor het kleine aantal niet-geslaagden; toch proberen om er een zo leuk mogelijke avond van te maken. Dit werd je dan makkelijk gemaakt met vrolijke mensen, hapjes, drankjes en een muziekband.

Lees ook

Carolien Jonkman: Ome Jan

Mijn ome Jan is overleden. Hij was mijn peetoom. Toen hij ziek werd, is aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.