dos organiseert finale schooldammen

De Heinose damclub DOS organiseert zaterdag 9 juni in het Parochiecentrum (achter de rk. kerk) de finale schooldammen voor de pupillen. Ook het eerste team van basisschool De Dolfijn zal van de partij zijn, die in de halve finale de eerste plaats behaalde.

Overige deelnemende scholen zijn afkomstig uit Wezep, Bennekom, Assen, Laren (Gld),Winterswijk, Huizen, Lunteren, Zwammerdam, Blekensgraaf, IJmuiden, Zegveld, Noordeloos, Middelburg en Alphen aan den Rijn. De ontvangst is om 10.30 uur, waarna het toernooi wordt geopend met aansluitend de loting van de eerste ronde. Er worden acht rondes gespeeld, de eerste gaat om 10.45 uur van start. De pauze is van 13.45 tot 14.00 uur. Na de laatste ronde, die om 16.15 uur begint, heeft om 17.00 uur de prijsuitreiking plaats.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.