Home / archiefcentraal / dos organiseert finale schooldammen

dos organiseert finale schooldammen

De Heinose damclub DOS organiseert zaterdag 9 juni in het Parochiecentrum (achter de rk. kerk) de finale schooldammen voor de pupillen. Ook het eerste team van basisschool De Dolfijn zal van de partij zijn, die in de halve finale de eerste plaats behaalde.

Overige deelnemende scholen zijn afkomstig uit Wezep, Bennekom, Assen, Laren (Gld),Winterswijk, Huizen, Lunteren, Zwammerdam, Blekensgraaf, IJmuiden, Zegveld, Noordeloos, Middelburg en Alphen aan den Rijn. De ontvangst is om 10.30 uur, waarna het toernooi wordt geopend met aansluitend de loting van de eerste ronde. Er worden acht rondes gespeeld, de eerste gaat om 10.45 uur van start. De pauze is van 13.45 tot 14.00 uur. Na de laatste ronde, die om 16.15 uur begint, heeft om 17.00 uur de prijsuitreiking plaats.

Lees ook

IJsselbiënnale: 28 kunstwerken langs de IJssel

REGIO – 28 werken van beeldend kunstenaars langs een fietsroute van ruim 120 kilometer langs …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.