de kubus bezoekt schutte informatisering

Voor enkele cliënten van de Kubus (een gezellige winkel met werkplaats in het centrum van Lemelerveld) was het vandaag een spannende ochtend. Ze brachten namelijk een bezoekje aan Schutte Informatisering, om hun eigen kunstwerken te bekijken.

Enkele maanden terug kregen de cliënten van de Kubus een opdracht om voor Schutte Informatisering schilderijen te maken. Vol enthousiasme werd hier aan gewerkt. Het resultaat was voor iedereen zeer verrassend. Bijna dertig zeer verschillende schilderijen verschenen op het doek. Dinsdagmorgen kregen de cliënten te zien hoe hun schilderijen het gebouw van Schutte Informatisering opfleuren.

Bij het zien van hun eigen schilderij op een kantoor werd er veelal enthousiast gereageerd. Na de rondleiding werd er gezamenlijk nog gezellig een kopje koffie gedronken in de kantine. En daarna gingen de kunstenaars vol trots terug naar de Kubus.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.