dansmarathon ralda blijvend op de agenda

Dansgroep Ralda heeft besloten de dansmarathon van afgelopen zondag als vast onderdeel op de jaarkalender te zetten. De actie was dan ook een enorm succes. Ze moesten er dertien uur voor dansen, maar dat leverde de clubkas dan ook wel 900 euro op.

Doel van de marathon was geld inzamelen voor muziek, een kinderdansweekend en een reis naar een folkloristisch festival in Praag, komende juli. Zondagmorgen om 9.00 uur begon de grote dansparty met kabouter Plop. Het waren toen nog voornamelijk kinderleden van Ralda die voor levendigheid op de dansvloer van basisschool De Schutse zorgden. Zij hoefden dan ook ‘maar’ tot 12.00 uur mee te dansen.

Tieners en volwassenen dansten door tot 22.00 uur. Dat was nog een hele toer, gezien de tropische temperaturen van zondag. Folkloredans werd afgewisseld met disco, free-style, karaoke en fitness. Ellen Meulebeld, één van de organisatoren: “Deze eerste keer was een groot succes. Volgend jaar willen we weer een dansmarathon houden. Maar we hopen dan op minder warm weer.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.