crt raalte overhandigt envelop aan savas

CRT Raalte, organisator van de Fiets 4 Daagse, heeft gisteravond een envelop overhandigt aan SAVAS. Ieder jaar schenkt de organisatie 50 eurocent per deelnemer aan een goed doel.

Voor dit jaar is de aandacht getrokken door SAVAS, Sallandse Vereniging voor Aangepast Sporten. De organisatie ondersteunt graag het goede en dankbare werk van de vrijwilligers, die zich inzetten voor SAVAS. Het geld dat is opgebracht zal gebruikt worden voor de aanschaf van een onderwatercamera, om zo de zwemtechnieken van de leden beter in beeld te kunnen brengen.

Er hebben zich inmiddels overigens al 470 mensen ingeschreven voor de Fiets 4 Daagse en er zijn voor vandaag – de laatste dag – nog dagkaarten verkrijgbaar. De tocht van 20 kilometer gaat richting Lierderholthuis en die van 40 kilometer zal richting Dalfsen gaan. Men kan starten tussen 17.30 en 19.00 uur bij Café-Restaurant-Pannenkoekhuis Laurel’s aan de Varkensmarkt in Raalte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.