carmel college havo 100 procent geslaagd

Na de tweede ronde van het eindexamen is op het Carmel College Salland nu – schoolbreed – 98 procent van de 622 examenkandidaten geslaagd. Met ruim 95 procent was het percentage geslaagden vóór de herexamens al hoog, maar met de herexamens achter de rug zijn de percentages nog toegenomen. Op het Vmbo is nu in totaal 97,5 procent van de leerlingen geslaagd, op het Vwo 97 procent en op het Havo zelfs 100 procent.

De diploma-uitreiking voor het Havo/Vwo heeft morgen plaats. Aanstaande dinsdag, woensdag en donderdag is de diploma-uitreiking voor het Vmbo voor respectievelijk de sectoren Economie, Techniek en Groen, Zorg & Welzijn. De scholieren sluiten hun middelbare schoolperiode af met een groot galafeest bij De Leeren Lampe, dat voor het Havo/Vwo morgen wordt gehouden en voor het Vmbo op donderdag 5 juli.

Zie ook: 95 Procent van Carmel College is al geslaagd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.