brandweer mooi te volgen via webcam

Om exact 11.24 uur kreeg de brandweer in Raalte vanochtend een melding binnen van brand bij het Kulturhus in het centrum van Raalte. En laat aan datzelfde Kulturhus nou ook de onlangs geïnstalleerde webcam van Salland Centraal hangen.

En met die webcam was het een koud kunstje om de brandweer te volgen. Een paar minuutjes na de alarmering, stond de brandweer al voor de deur. Goed was ook te zien dat er niet veel aan de hand bleek te zijn, want de brandweermannen hoefden niet eens uit te stappen. Door het openstaand raam van de brandweerwagen werd even kort gesproken met een man, die hoogstwaarschijnlijk liet weten dat het een vals alarm betrof. En dus kon de brandweer weer rustig terug naar de kazerne.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.