Home / archiefcentraal / bob withag aan de start in idm superbike

bob withag aan de start in idm superbike

Yamaha-MGM-Racing, het motorteam uit Lemelerveld/Borne, neemt komend weekend deel aan twee wedstrijden in de IDM Superbike. Dit Internationaal Duits Kampioenschap staat bekend als een competitie op hoog niveau. De wedstrijden worden op zaterdag 23 en zondag 24 juni verreden op de Duitse Nürburgring.

De ONK races zijn toegevoegd aan het IDM programma. Dit betekent voor de ONK Dutch Superbikes dat er twee keer gekwalificeerd wordt en dat er één wedstrijd wordt verreden op de zaterdag. Aangezien Yamaha-MGM-Racing de afgelopen maand de nodige ‘pech’ kende in het ONK, is mede hierdoor besloten om deel te nemen aan de IDM Superbike wedstrijden. Bob kan in dit weekend weer op zijn eigen Yamaha rijden.

“We kunnen de IDM wedstrijden mooi combineren met onze eigen wedstrijd in de Dutch Superbikes”, zegt motorcoureur Bob Withag. “We staan op dit moment derde in het algemeen klassement. Mede vanwege twee keer een ‘nul score’ kunnen we de titelaspiraties voor dit jaar waarschijnlijk wel vaarwel zeggen. De echte druk is er dus een beetje af, maar met nog vier wedstrijden te gaan doen we nog volop mee om de tweede plek in het kampioenschap. Verder is dit een mooie gelegenheid om eens te kijken waar we staan op Europees niveau. Ik heb er zin in en hoop op spannende wedstrijden met een goed resultaat.”

Lees ook

Ben Nijboer opnieuw lijsttrekker BurgerBelangen

RAALTE – Ervaring, nieuw talent, man, vrouw en spreiding over de dorpen; BurgerBelangen is trots …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.