bezoekers zwaanenfestival in ware extase

De muzikale heren van The Pianohouse hebben zaterdagavond de bezoekers van het Zwaanenfestival 2007 bij De Zwaan in Raalte tot ware extase gebracht. Een ieder genoot met volle teugen van het muzikale spektakel, gebracht door drie pianisten, een drummer en een bassist.

Binnen no-time was het voor het publiek duidelijk dat eigenlijk ‘zij’ de touwtjes in handen hadden voor wat betreft de muzikale invulling van de avond. Op speciale bierviltjes konden verzoeknummers worden ingediend en hier werd dan ook gretig gehoor aan gegeven. De ‘Tismawajewendband deed rond middernacht twee nummers samen met The Pianohouse, ‘I’ve got the music in me’ en ‘Let me entertain you’. De aanwezigen genoten met volle teugen en de stemming was opperbest. Klik hier voor het foto-album van de ‘Tismawajewendband.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.