bestrating de langkamp ligt er slecht bij

Het is matig gesteld met de ‘openbare ruimte’ in De Langkamp in Raalte-dorp. Dat constateert de gemeente na een onderzoek in de wijk van onder meer De Maten, Het Woold en De Gaarden. Naast het vervangen van groen, moet er ook veel aandacht worden besteed aan het herstellen van voetpaden, parkeerplaatsen en dergelijke. Want zoals dat er nu bij ligt, dat is burgemeester en wethouders tegengevallen.

Dat zijn van B&W geen kinderachtige woorden om de staat van onderhoud te omschrijven. En dus moest er maar snel actie ondernomen worden, vindt het college. Te beginnen met extra geld van de raad vragen om de problematiek in zijn hele omvang in beeld te brengen. Daarna om een plan van aanpak te schrijven, waarbij vooral ook de burger gehoord moet worden. Want in het kader van ‘actief verbinden’ mag de burger sinds dit college overal over meepraten. Daarvoor moeten de inwoners van De Langkamp nog wel even geduld hebben overigens. Want pas eind dit jaar worden de eerste gespreksrondes verwacht. De uitvoering is gepland in 2008 met een uitloop naar 2009.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.