Home / archiefcentraal / berijdbaarheid domineeskamp gemeentezaak

berijdbaarheid domineeskamp gemeentezaak

“De gemeente geeft de Domineeskamp kosteloos in gebruik aan Ribs&Blues, met de daarbij behorende voor- en nadelen.” Dat is het antwoord van wethouder Haarman aan mensen die tijdens de afgelopen versie van Ribs&Blues niet met een rolstoel op het feestterrein konden komen.

Daar kun je dus de conclusie uit trekken dat Ribs&Blues verantwoordelijk is voor de toegankelijkheid van het feestterrein. We zijn benieuwd naar hun reactie op deze ontwikkeling. Wetende dat het bestuur deze site leest, gaan we van een reactie uit. Het standpunt van de gemeente betekent ook dat andere organisaties de rolstoeltoegankelijkheid zelf moeten regelen.

We vroegen en kregen een reactie van Stöppelhaene. Kort samengevat zegt het bestuur dat rolstoelers ruim baan krijgen, maar dat de gemeente haar verantwoordelijkheid moet nemen, buiten de feesten om. Want dan kun je er niet eens fatsoenlijk terecht met een winkelwagentje. Lees hier de reactie van Stöppelhaene.

Overigens kent de parkeerplaats op de Domineeskamp drie delen. Het grote deel bij de C1000 is goed toegankelijk. Aan de overzijde van de Domineeskamp zijn er goed bereidbare banen op het deel tegen de Westdorplaan. Het andere deel is nagenoeg onberijdbaar.

Lees ook

Bootcamps voor sporters met beperking

REGIO – Om fit aan de start van het nieuwe seizoen te verschijnen organiseren de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.