ballonnen averboys heino blijven aan de grond

Het spande er behoorlijk om; zou het wel, zou het niet… Maar toen na achten een onheilspellende loodgrijze wolk naderde was het wel duidelijk dat de vijf ballonnen van de Heinose Averboys aan de grond zouden blijven. Dit tot teleurstelling van de organisatoren én de vele bezoekers die op het evenement waren afgekomen.

De demonstratie schapendrijven is overigens wél gewoon doorgegaan op het terrein aan de Kleinjansweg. Na afloop van de verloting brak een fikse onweersbui los, waarbij veel mensen die met de fiets waren gekomen, op de terugweg een nat pak haalden. Zoals het er nu naar uitziet wordt het evenement 10 augustus gehouden, op een nader te bepalen tijdstip.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.