baby welkom geheten tussen de bierkratten

Landelijk woedt de discussie over drankgebruik bij jongeren. Onze regio is een proeftuin om jongeren minder te laten drinken. Wethouder Elshof wil in woord actie maar durft in daad nog geen rigoureuze maatregel te nemen de verkoopleeftijd op te schroeven naar 18 jaar. En intussen wordt er in Pleegste (buurtschap van Raalte) een baby midden in de alcohol geboren.

Althans, daar heeft het alle schijn van. Op weg van Raalte naar Deventer kwam onze fotograaf kort na wegrestaurant De Heuvel deze boerderij tegen. De voortuin bezaaid met bierflesjes, welkom hetende baby’s in de tuin. En de voorgevel volgepakt met bierkratten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.