Home / archiefcentraal / baby welkom geheten tussen de bierkratten

baby welkom geheten tussen de bierkratten

Landelijk woedt de discussie over drankgebruik bij jongeren. Onze regio is een proeftuin om jongeren minder te laten drinken. Wethouder Elshof wil in woord actie maar durft in daad nog geen rigoureuze maatregel te nemen de verkoopleeftijd op te schroeven naar 18 jaar. En intussen wordt er in Pleegste (buurtschap van Raalte) een baby midden in de alcohol geboren.

Althans, daar heeft het alle schijn van. Op weg van Raalte naar Deventer kwam onze fotograaf kort na wegrestaurant De Heuvel deze boerderij tegen. De voortuin bezaaid met bierflesjes, welkom hetende baby’s in de tuin. En de voorgevel volgepakt met bierkratten.

Lees ook

Bootcamps voor sporters met beperking

REGIO – Om fit aan de start van het nieuwe seizoen te verschijnen organiseren de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.