annie velderman kei van marienheem

In een bomvolle tent werd Annie Velderman vanmorgen gekozen tot midzomerkei van Mariënheem. De verkiezing voor deze eretitel gebeurt altijd op de zaterdagmorgen tijdens een groot gezamenlijk ontbijt. Alle aanwezigen mogen dan zeggen wie zich een jaar lang de kei van Mariënheem mag noemen.

Annie Velderman doet in Mariënheem overal waar maar mogelijk vrijwilligerswerk. Zo is ze actief bij De Schalm, op de basisschool en bij de kerk. Ze is echt zo’n voorbeeld van ‘als je vrijwilligers zoekt, moet je iemand vragen die het al druk heeft. Daar heb je de meeste kans dat je een ‘ja’ krijgt’.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.