alsnog tribune naar leo koopman vernoemd

Leo Koopman mag dan weliswaar geen tribune naar zich vernoemd krijgen in het nieuwe FC Zwolle-stadion. Maar de Raaltenaar heeft een stuk dichter bij huis inmiddels wél een eigen tribune. Bij de Raalter Tennisvereniging (RTV) aan de Ceintuurbaan werd zondag een bank gedoopt tot ‘Leo Koopman tribune’.

Een grote verrassing voor Koopman, die zelf lid is van de tennisvereniging. Koopman werd speciaal voor de gelegenheid naar het tennispark gelokt en moest het naambordje er ook zelf aan schroeven. Tot grote hilariteit van de aanwezigen, maar ook van hemzelf. De eeuwig topscorer van FC Zwolle zag de lol er wel van in.

Diezelfde zondagmiddag werden bij RTV de finales van de clubkampioenschappen gespeeld. De titel bij de dames ging naar Annelies Davids. Zij versloeg in de finale Hanneke Rovers. De heren daarentegen waren opgesplitst in twee sterktes. In de categorie 8 was Peter Tigchelaar in de finale te sterk voor Michiel Bocher. In die andere groep (speelsterkte 7), was Roberto Hulsman de beste en werd Harrie Cents tweede.

Tot slot werd er ook nog de finale van de mix-dubbel gespeeld en daar ging de hoofdprijs naar het duo Monique Heuven en Stef de Krosse. Zij waren in de finale te sterk voor Dianne Arling en Frans Kemper.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.