95 procent van carmel college is al geslaagd

Het zit er op! Voor de meeste leerlingen van het Carmel College Salland is ook het laatste schooljaar een succes gebleken. Voor sommige scholieren was het vandaag nog wel even zweten en wachten of de telefoon op een ongewenst tijdstip zal gaan rinkelen, maar in de meeste gevallen kon de taart worden aangesneden en de flessen ontkurkt. Maar liefst 95 procent van alle eindexamenleerlingen van het Carmel College Salland mocht vandaag de boekentas buiten hangen. Een enkeling moet nog op herkansing volgende week.

Hoewel sommige leerlingen hun welverdiende vakantie aan de Costa Brava al weer achter de rug hebben, bleef het tot vandaag nog onduidelijk wie zich ook gediplomeerd mag noemen. In de meeste gevallen was het eindoordeel echter positief. En voor diegene die er nog niet in geslaagd is om de school voor eeuwig vaarwel te zeggen gloort er nog altijd hoop in de landelijke herkansingen die 19 en 20 juni op het programma staan. Zij zullen nog even flink aan de bak moeten voordat zij op 27 juni ook hun definitieve uitslag mogen ontvangen.

Op dit moment zijn de voorlopige slagingspercentages van het Carmel College Salland echter al gewoon goed te noemen. Van het VMBO weet inmiddels 95% zich al verzekerd van het zo fel begeerde papiertje, net als bij het VWO. Bij de HAVO ligt het percentage zelfs nog hoger, maar liefst 96% van de deelnemers in deze regio legde het examen met succes af. De herkansers moeten nog even geduld hebben, maar ook van hen zullen er uiteindelijk nog genoeg een feestje kunnen bouwen.

Salland Centraal feliciteert bij deze alle geslaagde leerlingen en wenst de herkansers veel succes komende week. Niet zeker of familie, vrienden of bekenden zijn geslaagd? Hier vind je het totale overzicht van de geluksvogels van vandaag. Proost!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.